424 hectaren), moncler jassen heren sale een toename van

California moncler jas maat 1 wildvuur ontploft in grootte terwijl de vlagen U verschroeien

MARIPOSA, moncler jassen heren Californi West.

Meer dan 2.000 brandweerlieden hebben slechts 7 procent van de Detwiler-brand, die de stad Mariposa nadert en kleine gemeenschappen in moncler nederland de uitlopers van de bergen van de moncler jassen dames sale Sierra Nevada, het Cal Fire State Agency zei op haar website.

De uitbarsting is explosief gestegen tot 48.000 acres (19.424 hectaren), moncler jassen heren sale een toename van ongeveer 23.000 acres (9.307 hectare) in vergelijking met de dag ervoor. 2018 moncler Het vuur heeft 29 gebouwen vernietigd en dreigt ongeveer 1500 meer structuren, meldden lokale media.

Brandweerlieden worden geconfronteerd en agressief brandgedrag met solide wanden van vlammen en moncler jas outlet vonken van de hoofdbranden die branden in graslanden, zei het Californische ministerie van Bosbouw en Brandbeveiliging (Cal Fire).

Vlammen hebben acht gebouwen ten zuidwesten van het moncler jas dames sale Yosemite National Park verwoest en moncler uitverkoop het vuur bedreigt de elektriciteitsleidingen naar het park, maar niemand heeft gewond geraakt, zei Cal Fire.

De kleine gemeenschappen van Coulterville en Greeley Hill werden op woensdag geevacueerd.

Mariposa 2000 inwoners kregen de opdracht om dinsdag moncler outlet de stad moncler sale te verlaten nadat de stroomvoorziening en waterverbindingen beschadigd waren. In moncler jassen totaal hebben bijna 5.000 mensen de opdracht om hun huis te verlaten, aldus ambtenaren. 18 juli 2017. REUTERS / Al Golub

Veel zomervakantiegangers bezoeken Mariposa, dat grotendeels afhankelijk moncler outlet sale is van het toerisme.

De stad dankt haar naam aan het Spaanse woord voor vlinder en moncler jas sale werd gesticht tijdens de Californische goudkoorts in de 19e eeuw en moncler jassen outlet wordt omringd door met pijnbomen moncler jas heren bedekte hellingen. moncler jassen dames Het heeft de oudste rechtbank moncler heren van moncleroutlet.nl de moncler jas heren sale staat, gebouwd in 1854 in de stijl van de Griekse Revival en bekroond met een klokkentoren.

Het www.moncleroutlet.nl stadsziekenhuis, genaamd John C. Fremont Healthcare District, en moncleroutlet de 14 patinten evacueerden niet, op advies van brandweerlieden, zei de moncler dames faciliteit interim-CEO Matthew Matthiessen.

Verhuizen van de meestal oudere patinten kan hun gezondheid in moncler jas dames gevaar brengen, voegde hij eraan toe. we kunnen ze hier houden en die stress beperken en ze veilig, dan dat wat we gaan doen.

De Californische brand was vanaf woensdag een van de 37 actieve grote branden verspreid over 12 westelijke staten, volgens de website van het National Interagency Fire Centre.